Het is (bijna) MORGEN!

De afgelopen maanden hadden we het erover in onze gemeentekrant en op onze gemeentelijke facebookpagina en… Anderlecht Morgen, dat is…Morgen! Nog even en we kunnen je ontvangen in de gebouwen van COOP. Hier ontdek je alle projecten waar aan gewerkt wordt of die afgewerkt worden Hopelijk heb je na je bezoek aan de tentoonstelling iets bijgeleerd over onze gemeente en krijg je een beeld van wat er in jouw buurt gepland is. Hopelijk zorgen deze grote en kleine projecten voor tevredenheid. Zij zullen namelijk het uitzicht van de gemeente veranderen, maar toch de authenticiteit bewaren.

Deze tentoonstelling ontdek je al wandelend…

Ontdek de tentoonstelling alleen of in groep en zonder gids… Op de grond ligt een kaart, zodat je door de straten van onze gemeente kunt wandelen. Ontdek de verschillende projecten en wat je aanspreekt.

 

Laat een bericht achter voor de toekomst…

Laat na de tentoonstelling gerust een bericht achter in onze tijdscapsule. Deze capsule zal een reis door de tijd maken en in 2022 krijg je je bericht terug.

 

Ruimte met spelletjes en workshops voor kinderen.

We voorzien ook een ruimte voor klein (en groot) waar ze hun stad van Morgen kunnen bouwen met legoblokjes. Ze kunnen deze stad ook tekenen en hun verbeelding de vrije loop laten.

Verder voorzien we samen met COOP op woensdag en zaterdag ook workshops voor kinderen. Inschrijven voor de workshops is wel gewenst. In de Agenda vind je de datums van de workshops terug en je reserveert je plaatsje via onze contactpagina.

 

Bezoek ook de permanente tentoonstelling van COOP

Bezoek de permanente tentoonstelling van COOP. Tijdens de tentoonstelling Anderlecht Morgen kan je ook de permanente tentoonstelling van COOP gratis bezoeken. Meer info op www.coop.brussels.

Volg ons

Instagram @anderlechtdemainmorgen

Facebook : 1070 Anderlecht